Del denne podcasten:

Velkommen hit. Håper du finner episodene i denne micro- podcasten interessant. Du kan lytte til så mange du vil av dem helt gratis. Du finner flere episoder i kategori knaggen på denne posten. Og du kan trykke deg inn på Spotify for å få flere episoder.

Du finner de siste episode av Business til lunsj under på spotify: Spiste Episode finner du under.

Det er sjeldent noe helt krystallklart svar på de fleste emner generelt. Men vi skal prøve så godt vi kan å gi et utdypende svar som mulig med en video på emnet.

Generelt så er kompetanse innen startup og bedriftsutvikling noe som ikke bærer noe fasit, det er rett og slett ikke etablert noen universell relevant grunderkompetanse.

Håper den korte videoen under vil gi et dytt i riktig retning til svarene du søker etter og lærer i retning av. Det kan være hensiktsmessig å også se på flere av våre gratis ressurser som presenteres under videoen.

Du vil kunne finne en rekke flere gratis ressurser nedenfor rettet mot bedriftsutvikling, det å bygge team og det å utvikle lederskaps ferdigheter i deg selv eller andre.

Vi kan flagge med å ha Norges største startupguide tilknyttet DayPay sine mange funksjoner.

Et annet sted som kan være interessant å ta en kikk er på vår samling av podcaster. Du vil finne flere tusen timer med ulik relevant podcast.

En av podcastene som ofte kan være relevant for de som starter for seg selv er Micro- Podcasten- Business til Lunsj. Det er en Micro- Podcast med fokus på korte episoder på rundt 15- 30 minutter som enkelt kan lyttes til i kortere tidslommer som lunsj eller bilturer. Episodene kan også være sammensatt av seksjoner på 1-3 minutter fra klipp fra samtaler, podcaster og annet som gir verdi til emnet bedriftsutvikling som podcasten dreier seg rundt. Podcasten er rettet mot alle elementer av bedriftsutvikling og startup. Podcasten er designet for å pakke mest mulig verdi inn i korte tidsintervall, så den er ypperlig for de som er glad i de typiske «aha øyeblikkene» når en får nye ideer en kan prøve ut.

Ta gjerne en kikk på siste episode av samme podcast du nettop har hørt på:

Du kan også finne en rekke ressurser med over 20 000 videoer og 100 000 artikler rettet mot grunderskap og entreprenørskap om du navigerer deg litt rundt på plattformene. DayPay er sammensatt av en rekke plattformer med ulike funksjoner, med alt fra informasjon, artikler, videoer og podcaster helt gratis. Til med komplekse verktøy som er relevant for ulike grundere.

Hvor nyttig var denne Podcasten?

Click on a star to rate it!

gjennomsnitt rate 0 / 5. Vote count: 0

Ingen stemmer så langt! Bli den første til å stemme!

Siden du fant dette nyttig

Følg oss på sosiale medier!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Error, no Advert ID set! Check your syntax!

RSS Business til lunsj