Micro- Podcast: Episode med refleksjon rundt typiske tanker en har når en starter egen bedrift – Del 8

Del denne podcasten:

Business til lunsj er en micro- podcast med korte klipp fra intervjuer, podcaster og samtaler. Hovedsakelig så er klippene fra ulike eksperter i enten klipp på 1- 3 minutter satt sammen til bonus episoder. Eller lengre sammenhengende episoder på 5- 15 minutter som tar for seg en konkret problemstilling eller et konsept. Podcasten har både hele samtaler, og klipp fra samtaler i micro-podcast format.

Business til lunsj har flere hundre timer med audio på tanker rundt ulik problematikk og konsepter relatert til startup/ bedriftsutvikling og lederskap relatert innhold. Podcasten er rettet mot et enkelt forstått introduksjons til moderat nivå og er ment for alle.

Micro- podcaster er en podcast form med korte episoder. Der enten hele episoden er kort fra 1 minutt til 15 minuter. Eller der verdi punktene er klippet ut fra lengre klipp og satt sammen ved å redigere så det er behagelig å høre på med samme lydvolum, lyd kvalitet og bakgrunnsmusikk. 

Denne podcasten er laget for å kunne gi mye verdi på kort tid. Så det er mulig å lytte til en episode når du har en tidslomme når du spiser lunsj eller kjører bil fra A til B. Episodene er korte med mye komprimert verdi er det også enklere å gi verdi i korte lommer av tid.

Du finner flere episoder av Business til Lunsj her.

Du vil også ha Gratis tilgang til alle relaterte podcaster på denne websiden. Her finner du podcaster relatert til de fleste emner rettet mot bedriftsutvikling, investering, arbeidsliv, kompetanse, lederskap og mye mer.

Du har også tilgang til gratis relaterte ressurser. Side du lytter ti denne podcasten kan det være du lurer på ting relatert til bedriftsutvikling? Du kan enten trykke på lenken eller banneret under for å komme til en enorm startup guide.

Her vil du finne en stor guide til hvordan du kan gå frem for å få ideen din til til en bedrift. Du vil finne en rekke guider, videoer, artikler og andre medier ved å navigere deg videre gjennom lenke fra denne guiden. Lykke til med å lære i retning av det du ønsker å skape.

Hvor nyttig var denne Podcasten?

Click on a star to rate it!

gjennomsnitt rate 4 / 5. Vote count: 962

Ingen stemmer så langt! Bli den første til å stemme!

Siden du fant dette nyttig

Følg oss på sosiale medier!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Error, no Advert ID set! Check your syntax!

RSS Business til lunsj